­
Als bedrijf hebben wij al jarenlang mogen bijdragen aan innovatieve en vooral ook hele mooie producten en installaties. Wij werken graag nauw samen met onze klanten om tot de beste oplossing te komen. Hieronder volgt een kleine uiteenzetting van ons zeer uitgebreide portfolio.

colubris logo
Ontwikkelt waterzuiveringsinstallaties voor zeer diverse branches en levert deze over de hele wereld. Wij hebben voor Colubris verschillende besturingspanelen geleverd. Bijvoorbeeld met het UL508a keurmerk, zodat deze zonder problemen in Amerika geplaatst konden worden.


Dynniq logo
Op het gebied van openbare verlichting in Nederland is Dynniq één van de spelers op de markt die deze projecten uitvoert. De projecten worden uitgevoerd langs snelwegen en in de stadskernen. Op de 20e verjaardag van de Erasmusbrug is door Dynniq de verlichting van deze brug vervangen. De nieuwe installatie geeft een uniek lichtpektakel, daarnaast is het energieverbruik met 70% gereduceerd. Hescon heeft hier de besturingskasten voor geleverd.
Motekforce Link 1000 250x250
Op het gebied van medisch hoogwaardige revalidatie-apparatuur is Motekforce Link een toonaangevende fabrikant. Als Hescon Industries ontwikkelen en leveren wij de besturing voor deze apparatuur die helpt bij het revalidatieproces van mensen met een bewegingsstoornis.


logo mafo
Mafo Naval Closures BV, ontwerpt en produceert luiken, vluchtluiken en telescopische hangaar deuren voor marine schepen. Mafo Cleaning Equipment BV, ontwerpt en produceert industriële wasmachines en complete reinigingsinstallaties voor diverse sectoren. Voor beide productsoorten bouwt Hescon de besturingskasten, adviseert en denkt mee over de juiste oplossing.


Copal logo
Copal Handling Systems ontwikkelt en produceert containerstrip- en palletiseersystemen. Met deze unieke en innovatieve systemen, is het mogelijk om zeecontainers zonder enige fysieke belasting volautomatisch te lossen. Hescon en PromTeg zijn de industriële partner van Copal voor de besturingen
Heeft u vragen? Bel ons 088 657 1450

 

­
Copyright (C) 2023 Hescon Industries BV  -  Privacy Statement  -  Algemene voorwaarden (ALIB 2007)  -  Algemene voorwaarden materiaalleveringen