­
Als bedrijf hebben wij jarenlange samenwerkingen en partnerschappen met verschillende toonaangevende fabrikanten in de Industriële automatiseringsbranche. Door onze eerstehands praktijkervaring en diepgaande kennis van deze producten, zijn wij meer dan alleen leverancier. Zo kunt u niet alleen op Hescon vertrouwen als u op zoek bent naar een product, maar ook wanneer u zoekt naar een technische oplossing. Wij en onze partners zoeken graag met u mee naar het beste product voor uw toepassing. Hieronder vindt u een korte toelichting van onze “preferred suppliers” en de producten die zij ontwikkelen.

Siemens logo Hescon is industrieel automatiseringspartner van Siemens. Met de wereldwijd verkrijgbare producten zoals laagspanningsschakelmateriaal, PLC’s, motion & control en aandrijfcomponenten waaronder frequentieregelaars en motor reductoren, zijn we in staat geïntegreerde maatwerkoplossingen aan te bieden.

Selectron logo Op het gebied van mobiele toepassingen zoals bijvoorbeeld treinstellen, is Selectron al jaren de specialist als het gaat om industriële componenten voor deze branche. Naast deze producten is Hescon voor standaard timers de exclusieve partner voor Nederland en Duitsland.
Baluff logo Innovatieve sensor-, identificatie en netwerkoplossingen zoals I/O link, is waar Balluff bekend van is. Daarnaast heeft Balluff Vision, lengte meet systemen, safety en RFID. Hescon is voor de Nederlandse markt systeem-integrator van deze producten.

 Jahnsmller logo  Als het gaat om “de voeding”, dat een essentieel onderdeel is van een besturingskast, levert Jahnsmüller één- en driefase transformatoren, smoorspoelen, sinusfilters en gelijkspanningsvoedingen. Hescon is de exclusieve dealer van Jahnsmüller voor Nederland en kan ook een reeks UL-gecertificeerde producten leveren van deze fabrikant. 

 berghof logo Besturen, aandrijven, communiceren en visualisatie alles op basis van CODESYS, de standaard als het gaat om open programmeer protocollen in de industriële automatisering.  SMC logo Wereldmarktleider op het gebied van pneumatische componenten zoals cilinders en grijpers. Daarnaast ook sterk in elektrische actuatoren, lineaire aandrijvingen en de bijbehorende controllers.


 CTR logo Chiploze RFID oplossingen op basis van SAW-technologie. Deze techniek is dusdanig robuust door CTR uitgevoerd dat het geschikt is voor de zwaarste omstandigheden.
 Pixsys logo Voor alle temperatuur gerelateerde vraagstukken heeft Pixsys een compleet pakket. Hescon kan hiermee van temperatuurregelaar, PID controller tot de temperatuursensor voor diverse proces gerelateerde toepassingen leveren.


Heeft u vragen? Bel ons 088 657 1450

 

­
Copyright (C) 2024 Hescon Industries BV
Privacy Statement  -  Algemene voorwaarden (ALIB 2007)  -  Algemene voorwaarden (ALIB 2024)   -  Algemene voorwaarden materiaalleveringen