­
Producten
Hescon Industries biedt o.a. producten voor communicatieoplossingen zoals: netwerk protocol converters en gateway’s, draadloze communicatie voor I/O en Ethernet, remote monitoring en remote access, industriële identificatie met RFID en speciale hoge temperatuurapplicaties (tot 400°C.). Ook beschikken wij over een pakket sensoren met vele specials; o.a. hoge temperatuur inductieve sensoren geschikt voor toepassing bij 160°C, multi inzetbare klant specifieke transformatoren en voedingen, oplossingen voor aandrijvingen met frequentieregelaars en PLC systemen voor de robuuste toepassing, of geschikt voor mobiele toepassingen zoals bijvoorbeeld treinapplicaties. Een zeer gevarieerd pakket unieke oplossingen voor de industriële technologieën. Een pakket dat past in onze strategie; “alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten”.

Advies- en levering op maat
Hescon Industries biedt naast de levering van producten een uitgebreide ondersteuning en de mogelijkheid tot totaaloplossingen. Gespecialiseerd in oplossingen levert Hescon Industries producten en systemen van toonaangevende merken waaronder Allen Bradley, Siemens, Balluff, Helmholz, Selectron, Berghof, Jahnsmüller, CTR, Pixsys en overige fabrikanten. Ons zeer loyale team van medewerkers hebben jarenlange ervaring in diverse branches, persoonlijk contact met haar klanten is een pré, hierdoor is een half woord vaak voldoende om te begrijpen wat de beste oplossing is. De software- hardware- en service engineers bieden optimale ondersteuning bij zowel de engineering en de uitvoering, als bij de inbedrijfstelling.

Benieuwd voor welke scherpe prijs wij producten kunnen leveren? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. 

 

Partners en overige merken

Als bedrijf hebben wij jarenlange samenwerkingen en partnerschappen met verschillende toonaangevende fabrikanten in de Industriële automatiseringsbranche. Door onze  eerstehands praktijkervaring  en diepgaande kennis van deze producten, zijn wij meer dan alleen leverancier. Zo kunt u niet alleen op Hescon vertrouwen als u op zoek bent naar een product, maar ook wanneer u zoekt naar een technische oplossing.

Meer weten over onze preferred suppliers?
Meer weten over de overige merken die wij kunnen leveren? 
 

 

Heeft u vragen? Bel ons 088 657 1450

 

­
Copyright (C) 2023 Hescon Industries BV  -  Privacy Statement  -  Algemene voorwaarden (ALIB 2007)  -  Algemene voorwaarden materiaalleveringen