­
Van ontwerp tot turn-key project
Hescon levert niet alleen hoogwaardige elektrotechnische componenten, wij kunnen ook het gehele besturingsproces voor u uitwerken. Met onze verschillende expertises zijn we in staat om u te ondersteunen bij ieder individueel aspect van een project. Onze projectleiders houden van een uitdaging, zo kunnen wij een project van A tot Z in handen nemen, ’totale ontzorging’ noemen we dit.engineers

Hardware engineering
Onze hardware engineers staan voor u klaar om vanuit al uw wensen een ontwerp te realiseren. Door onze ervaring in verschillende branches zorgen we ervoor dat u straks niet alleen een besturingspaneel, maar vooral
 ook een veilige en efficiënt werkende installatie krijgt. Onze engineers maken gebruik van het E-plan digitale tekenpakket. Onze hoogwaardige tekeningen zorgen ervoor dat u te allen tijde tot in detail beschikt over alle informatie over uw installatie.

Software engineering
Het ontwikkelen van software is maatwerk, onze software engineers zorgen ervoor dat de installatie precies doet wat u hiervan verwacht. Of het nu gaat om een productielijn of een liftinstallatie, wij zorgen ervoor dat uw systeem accuraat en fouttolerant functioneert. Veel van onze besturingspanelen zijn uitgerust met een remote access module. Hierdoor kunnen onze engineers u op afstand ondersteunen bij vragen, storing en of wijzigingen aan de installatie.

Panelenbouw en assemblage
In onze uitgebreide werkplaats bouwen wij zowel speciaal opdrachten als ook seriematige applicaties. Alles op de hoge kwaliteitsstandaard die wij als norm hanteren. Alle producten die wij bouwen worden uitvoerig getest voordat deze worden afgeleverd. Verder zorgen onze gekwalificeerde veldmonteurs ervoor dat uw installatie, niet alleen in onze werkplaats, maar vooral ook op de bedrijfslocatie correct en veilig functioneert.

UL Panelshop – Amerikaanse markt
Als u met uw installatie de Amerikaanse markt wilt betreden, zal deze moeten zijn uitgerust met een UL keurmerk. Hescon Industries is door UL als bedrijf gecertificeerd als UL panelshop. Dit houdt in dat wij in staat zijn om onze panelen te bouwen volgens de UL508A normering. Belangrijker nog is dat wij zelf het UL keurmerk op deze panelen mogen aanbrengen. Wanneer u de Amerikaanse markt wilt betreden, heeft u aan Hescon dus één partij voor het advies, de ontwikkeling- en de keuring van het besturingspaneel.

Projectmanagement en internationale projecten
Het compleet uitvoeren van een project behoort tot onze kerncompetenties. Of het nu gaat om binnenlandse of buitenlandse projecten, onze mensen gaan graag de uitdaging aan, waar dan ook ter wereld.


 

Heeft u vragen? Bel ons 088 657 1450

 

­
Copyright (C) 2023 Hescon Industries BV  -  Privacy Statement  -  Algemene voorwaarden (ALIB 2007)  -  Algemene voorwaarden materiaalleveringen